Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Οξύ-μωρο


Το πιο σημαντικό! Ο σφιχτός κορσές από το φαρμακείο που φόρεσα από την πρώτη στιγμή και για ένα μήνα (ρωτήστε τον γυναίκολογο σας). Με αυτό τον τρόπο ξεπρηζόταν σιγά-σιγά η κοιλιά μου... Άσε που με τον κορσέ η εικόνα ξεγελούσε λιγουλάκι. Πάντως μεγάλη αλλαγή παρατήρησα μετά το χρόνο."

Τάδε έφη γνωστή παρουσιάστρια σε κείμενο της σχετικά με το "πως χάνουμε τα κιλά της εγκυμοσύνης" γιατί λέει, πολλές την ρωτάνε. Ε καλά, όντως, καίει το θέμα.
Στην αρχή σου το ξεκαθαρίζει να το ξέρεις "πιστεύω πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να αγχώνεται για το πώς θα τα χάσει. Είναι τα ωραιότερα κιλά της ζωής μας", λέει.
Οπότε εσύ που διαβάζεις αγχωμένη το άρθρο της καλύτερα κλείσε το pc και πάνε φάε ένα κιλό παγωτό (Α! Αν είσαι έγκυος, θα είναι ένα από τα ωραιότερα της ζωής σου – αν δεν είσαι θα κλαίς αύριο που δεν εναρμονίζεσαι με τα πρότυπα που αναπαράγει η τηλεόραση).
Σου εξηγεί η Φ. 1.έκανα αυτό 2.έτρωγα σωστά 3. γυμναστική και μπάμ. Ρουφιέσαι. 
Στο 4 λυπάσαι την γυναίκα, την κάθε τελοσπάντων, αυτή που διαφημίζει το pretty bra, αυτή που σε ρωτάει σε διαφήμιση αδυνατιστικού ροφήματος αν την θυμάσαι πως ήταν πριν λες και είναι η γειτόνισσα, αυτή που ρουφιέται από μόνη της, αυτή που σφίγγεται μέσα στον κορσέ.
Μα κορσές;
Η Φ σου λέει πρέπει να αγαπάς το σώμα σου. Αλλά σφίξε λίγο τον κορσέ γιατί "τα ωραιότερα κιλά της ζωής σου" περισσεύουν και στην τελική "και γω ήθελα να ξαναφόρεσω το αγαπημένο μου σορτς" . Να αγαπάω εγώ το σώμα μου, να το αγαπούν και οι άλλοι να μην με λένε τοφάλα (άσχετα που ήμουν έγκυος) και όλα καλά.

Το οξύ-μωρο μέσα σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: